Cumartesi, Ekim 31, 2015

AKİT , BİR GAZETE Mİ? YOKSA SALDIRI ARACI MI?

Tahir CANAN´dan gercekler...
Bu Gazete manşetine Tabip odalarıni koymuş."Sanki terör odası" yaftası yapıştırmış ve piyasaya sürmüş o malum haberini. Sormak gerekir : Siz terörden ne anlıyorsunuz? Onu açıklayın! Bu terör dediğiniz şey İnsanları korkutup, yıldıransa ! Bu terörü en iyi yapanı devlettir. Devlet olarak endirekt yapamadıklarını da taşeronlar aracılığıyla, vasıtasıyla yapmaktalar zaten. Sizler de basın olarak işin örtme, kapama işi ile meşgulsunuz. Bu konu da çok da becerikli işler çıkarıyorsunuz... 
Yoksa sizler Terör deyince düşünce açıklamayı anlıyorsanız bu doğru değil, o, sadece düşünce açıklama olarak insanlığın literatürüne girmiştir. Bunu anlamayan zavallılara ne diyelim! Belki bir gün anlayacağınız günde gelir. Bakın bugün Hoca Efendinizi ve çevresi o yaptıklarını yaşıyorlar. Bunu sizlerinde yaşılacağını asla unutmayın. Toprağa ne ekerseniz onu biçersiniz. Adaletsizlik ektiğiniz yerde adalet bulamazsınız. Zulüm ektiğiniz yerde özgürlük yaşayamazsınız! Başkalarına saldırarak rahat uyuyamazsınız. Ektiklerinizi toplayacaksınız. IŞİD'ın terörünü destekleyerek insan olamazsınız. Olsanız olsanız terörün kıçını yalayan zavallılar olursunuz. Gazete olarak IŞİD karşısında dut yemiş bülbüle döndüğünüzü herkes biliyor. İktidarı yalayarak sağa sola salya akıttığınız bir gerçek. IŞİD katliamlarını alkışladığınız da kimsenin gözünden kaçmadı. Erdoğan ne derse sizlerin de onu papağan gibi tekrarladığınız gözlerden kaçmamakta.. Camide içki içildi diyen Erdoğan hala o sözünü ispatlayamadı. 
Tabi siz yalakalar da o yükün altında hala kıvranıyorsunuz! Bir türlü ikrara yanaşmayarak yalanlarınızla yaşıyorsunuz! Erdoğan'ın, "Türbanlı bacımıza saldırdılar " sözü hala duvarda asılı kaldı. Kötü söz sahibine aittir kalkarak o kışkırtıcı kendisini ve sizi bekliyor! Gazeteniz türbanlı bacılarımıza saldırıldı sözünü temel argümanı olarak işlendiği için o yalanlarınız açıklama bekliyor. Topluma karşı bilerek, isteyerek suç işlediniz! Bu topluma, halka karşı bir özür borcunuz var. Açık kışkırtıcılık yaptınız. Halkı birbirine düşürmek istediniz. Bu yapılandan daha büyük teröristlik de olmaz herhalde. Teröriste terörist diyemeyenlerdensiniz siz. Korkularınız var. Ekmeğiniz mi kesilir yoksa kemiğiniz mi kesilir onun endişesi içinde hareket ediyorsunuz, endişe içindesiniz. Güç odaklarını yalayarak, yıkayarak, teröristlere arka çıkarak Müslümanlık cakası atıyorsunuz. Müslüman olmadan bir kere insan olun. İnsanlar iftira atmazlar. 
Siz iftira atıyorsunuz. Demek ki hala insanlaşamamışsınız! Ancak İnsan olamadığınız için bilim adamlarına iftira atmaya gelince öyle cesursunuz ki hemen terörist icat edip ortaya çıkarırsınız. Sizler bu alçaklığı öyle bir yapıyorsunuz ki insan şaşıp kalıyor! Sizlere ne diyeceğini insan bilmez oluyor. Çünkü bütün o kötü diyebileceğimiz tanımlar sizin yaptıklarınız karşısında çaresiz kalıyor. Deyim yerinde ise şeytana pabucunu ters giydirecek kadar iblis ve fesatsınız. Koruyup büyüttüğünüz teröristleriniz bugün bu halkı topluca vuruyor. O koruyup da büyüttüğünüz terör polislerinizi de havaya uçurmakta. İşte bu ektiğinizi biçme halinizi yansıtmakta. Bu olup bitene öyle kılıf da bulamazsınız. Yanlı ve sol gözü kör olarak görev yapıyorsunuz. Diyarbakır´da patlayan o hücre evleri sizlerin eseri olduğunu asla unutmayınız. Bu yanlı gazetecilik anlayışının Billurlaşmış halidir. O polislerin ölümünde sizlerin katkısı hiçte az sayılmaz. Bunu unutmayın asla. 
29 Ekim 2015 Tahir Canan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder